Een bloeiend verenigingsleven

De Westlandse regio kent een bloeiend verenigingsleven. Verenigingen zijn van ongekend belang voor de toekomst, zij versterken de samenleving en zorgen voor sociale samenhang. Daarom ondersteunen wij verenigingen waar wij kunnen bij het realiseren van hun ambities.

Met de Rabobank Clubkas Campagne kunnen verenigingen en stichtingen in de Westlandse regio (Westland, Maassluis, Hoek van Holland en Maasland) een financiële bijdrage verdienen. Leden van de bank bepalen door middel van stemmen welke vereniging een bijdrage krijgt en hoe hoog dit bedrag is. Hoe meer stemmen een vereniging krijgt, hoe hoger het bedrag. Dit jaar stelt Rabobank Westland een totaalbedrag van maar liefst € 200.000,- beschikbaar!

 

In 2017 deden 253 clubs mee. De bekendmaking van de bedragen per club vond plaats in WestlandTheater De Naald. Op Youtube vindt u een impressie van deze zinderende avond: klik op deze link voor het filmpje.

 

Meedoen aan de Rabobank Clubkas Campagne in 2018?

Verenigingen en stichtingen die vorig jaar hebben deelgenomen aan de Clubkas Campagne krijgen in juni per e-mail een uitnodiging om zich opnieuw in te schrijven. Heeft u niet eerder deelgenomen en wilt u de club inschrijven? Check dan allereerst de voorwaarden.

Voldoet de vereniging aan de voorwaarden? Stuur dan een e-mail naar communicatie.westland@rabobank.nl met de naam en het adres van de vereniging en uw naam en telefoonnummer. Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 20 augustus 2018.

 

Leden van Rabobank Westland krijgen de eerste week van oktober per post een uitnodiging om hun stemmen uit te brengen.

  

Heeft u vragen over de Rabobank Clubkas Campagne?

Lees verder op deze pagina. Vindt u het antwoord daar niet, stuur dan een e-mail naar communicatie.westland@rabobank.nl met uw vraag, de naam van uw vereniging, uw naam en het telefoonnummer waarop u overdag bereikbaar bent. Wij beantwoorden uw vragen binnen 2 werkdagen.

 

 

 

Volg ons op: