Een bloeiend verenigingsleven

Veel verenigingen en stichtingen kunnen een extra steun in de rug goed gebruiken. Om een handje te helpen organiseert Rabobank Westland de Rabobank Clubkas Campagne. Een mooie kans voor uw vereniging of stichting om jaarlijks de kas te spekken.

Leden van de bank bepalen welke verenigingen en stichtingen een bijdrage krijgen en hoe hoog dit is. Dit jaar is er een totaalbedrag van € 125.000 te verdelen. De aanmeldtermijn voor nieuwe deelnemers is inmiddels verstreken. U kunt niet meer aanmelden.

 

Promotiemiddelen

Voor de verenigingen en stichtingen die deelnemen aan de Rabobank Clubkas Campagne stellen wij promotiemateriaal beschikbaar om de campagne bij hun eigen clubleden onder de aandacht te brengen. Immers: hoe meer mensen stemmen op uw club, hoe hoger de donatie die u verdient. Via deze pagina kunt u zelf diverse promotiemiddelen downloaden. Daarnaast hebben we een beperkt aantal posters beschikbaar op A4 en A2 formaat. Wilt u deze ontvangen? Stuur dan een e-mail naar communicatie.westland@rabobank.nl. Vermeld daarin de naam van uw club, uw telefoonnumer en het gewenste aantal posters. Wij zorgen er dan voor dat u deze kunt afhalen op het Rabobank kantoor van uw keuze.

 

Stemmen

De leden van Rabobank Westland bepalen gezamenlijk hoe het geldbedrag over de diverse deelnemende clubs wordt verdeeld. Ieder van onze leden krijgt vijf stemmen om uit te brengen. Elke stem is geld waard. Elk lid kan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging/stichting uitbrengen. Klanten die vóór 1 augustus 2017 lid waren van Rabobank Westland ontvangen voor de stemperiode per e-mail (of per post) een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. De stemperiode voor de Clubkas Campagne is van 26 september t/m 10 oktober 2017. Via deze website kunnen de leden hun stem uitbrengen op de vereniging/stichting van hun voorkeur. 

 

Heeft u vragen over de Rabobank Clubkas Campagne?

Lees verder op deze pagina. Vindt u uw antwoord daar niet, stuur dan een e-mail naar communicatie.westland@rabobank.nl met uw vragen, voorzien van de naam van uw vereniging, uw naam en het telefoonnummer waarop u overdag bereikbaar bent. Wij beantwoorden uw vragen binnen 2 werkdagen.

 

 

 

Volg ons op: