Rabobank Westland doneert € 200.000,- aan verenigingsleven!

De vele verenigingen en stichtingen in de Westlandse regio kunnen een extra steun in de rug goed gebruiken. Daarom organiseren wij al vele jaren de Rabobank Clubkas Campagne. Een mooie kans om de clubkas te spekken!

In 2018 verdeelden we een bedrag van maar liefst € 200.000,- over de 271 deelnemende clubs uit Westland, Maassluis, Maasland en Hoek van Holland. Leden van onze bank hebben door middel van stemmen bepaald welke verenigingen een bijdrage kregen en hoe hoog dit was.

 

Zinderende slotavond

Maandag 19 november werden tijdens een zinderende slotavond in WestlandTheater de Naald de cheques uitgedeeld en overige prijzen bekendgemaakt. Een groep dansers van D.O.S. Naaldwijk verzorgde een spetterende openingsact.

 

Originaliteitsprijzen

De originaliteitesprijen voor de beste promotiecampagne gingen in 2018 naar:

  • Vogelasiel De Houtsnip uit Hoek van Holland (1e prijs)

  • Theaterkoor All Inclusive uit Naaldwijk (2e prijs)

  • O.K.K. ‘s-Gravenzande (3e prijs)

Reddingsbrigade ‘s-Gravenzande grote winnaar

De vrijwillige Reddingsbrigade ‘s-Gravenzande kreeg 956 stemmen en was daarmee de grote winnaar van de Rabobank Clubkas Campagne. Zij ontvingen een cheque van € 4.342,80! 

 

Op nummer twee eindigde IJsvereniging Hard gaat-ie uit De Lier en de derde plaats was voor VV Lyra. In totaal hebben de leden van Rabobank Westland 44.027 stemmen uitgebracht en daarmee was elke stem € 4,54.

 

Het feestelijke programma werd 19 november afgesloten met een mooi voorproefje van de voorstelling van cabaretier Emiel voor de Logt.

 

 

 

Kijk hier voor de volledige uitslag van de Rabobank Clubkas Campagne 2018

 

 

Rabobank Clubkas Campagne 2018

Volg ons op: