Een bloeiend verenigingsleven

Veel verenigingen en stichtingen kunnen een extra steun in de rug goed gebruiken. Om een handje te helpen organiseert Rabobank Westland de Rabobank Clubkas Campagne. Een mooie kans voor uw vereniging of stichting om jaarlijks de kas te spekken.

Leden van de bank bepalen welke verenigingen en stichtingen een bijdrage krijgen en hoe hoog dit is. In 2017 deden 253 clubs mee. Gezamenlijk hebben wij een bedrag van € 125.000 verdeeld aan de hand van de uitgebrachte stemmen. De bekendmaking van de bedragen per club vond plaats op 31 oktober 2017. Op Youtube vindt u een impressie van deze zinderende avond: klik op deze link voor het filmpje.

Onder Resultaat 2017 vindt u een overzicht met alle deelnemende clubs, inclusief de bijdrage die ze hebben verdiend.

 

Meedoen aan de Rabobank Clubkas Campagne in 2018?

Deelnemers aan de Clubkas Campagne 2017 krijgen in 2018 een uitnodiging om zich opnieuw in te schrijven. Heeft uw club in 2018 niet meegedaan en wilt u in 2018 een uitnodiging ontvangen om u in te schrijven? Controleer dan eerst of u aan de voorwaarden voldoet. Is dat het geval, dan kunt u met een e-mail aan communicatie.westland@rabobank.nl nu alvast laten weten dat u volgend jaar wilt deelnemen.

  

Heeft u vragen over de Rabobank Clubkas Campagne?

Lees verder op deze pagina. Vindt u uw antwoord daar niet, stuur dan een e-mail naar communicatie.westland@rabobank.nl met uw vragen, voorzien van de naam van uw vereniging, uw naam en het telefoonnummer waarop u overdag bereikbaar bent. Wij beantwoorden uw vragen binnen 2 werkdagen.

 

 

 

Volg ons op: