Rabobank Clubkas Campagne

Meld jouw vereniging of stichting uiterlijk 7 september 2018 aan!

Verenigingen en stichtingen die bankieren bij Rabobank Regio Schiphol kunnen meedoen aan de Rabobank Clubkas Campagne. Leden van onze bank bepalen welke verenigingen en stichtingen een bijdrage ontvangen en hoe hoog dit bedrag is.

STEMPERIODE IS GESLOTEN!

 

Maandag 1 en dinsdag 2 oktober 2018 tellen we de stemmen. Tijdens een feestelijke avond op woensdag 3 oktober maken we aan de deelnemende verenigingen en stichtingen bekend welk bedrag zij in ontvangst mogen nemen.

 

 

 

 

In Aalsmeer, Uithoorn en Haarlemmermeer bruist het van verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sociale en culturele leven verbeteren. Het ondersteunen van deze verenigingen en stichtingen is één van de manieren om onze betrokkenheid bij de regio te tonen. Voldoet jouw club aan de voorwaarden voor deelname? Doe dan mee aan de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Regio Schiphol. En schrijf je nu in!

 

Stemmen op je favoriete club 
Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne brengen leden van Rabobank Regio Schiphol hun stem uit op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een  club uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. We hebben € 60.000,- te verdelen, dus doe mee!

 

Leden stemmen van 11 – 25 september 2018
Stemperiode verlengd t/m 30 september 2018

Leden van Rabobank Regio Schiphol beslissen hoe de totale bijdrage van € 60.000,- wordt verdeeld. Juist in deze tijd, waarin het binnenhalen van financiële middelen steeds moeilijker wordt, is deze bijdrage een extra stimulans om dromen te laten uitkomen!

 

Vragen?
Bekijk hieronder de veelgestelde vragen.


Algemeen
Lidmaatschap
Voorwaarden
Stemmen
Na het stemmen

 

Is je vraag niet beantwoord? Stel deze dan per mail aan de afdeling Marketing & Communicatie via communicatie.regioschiphol@rabobank.nl


Schrijf nu in!

Inschrijven kan t/m vrijdag 7 september 2018.

 

 

 

Volg ons op: