Onze Bloeiende Ledenbank Actie

STEMMEN IS NIIET MEER MOGELIJK

De stemperiode is inmiddels afgesloten. De uitslag is bekend gemaakt tijdens de Ledenavond op dinsdag 28 maart 2017.

De winnaars van de Bloeiende Ledenbank Actie zijn:

1. Haarlemmermeermuseum De Cruquius

2. Historische Tuin Aalsmeer

3. Kinderboerderij Boerenvreugd Aalsmeer

4. Stichting Leergeld Haarlemmermeer

5. Buurtbus Vereniging Zwaanshoek

 

 

 

De volledige uitslag van alle 114 deelnemende verenigingen en stichtingen leest u op deze pagina.

Een aandeel in elkaar. Dat is het idee achter de Rabobank. Samenwerken, dat doen wij in onze dienstverlening aan onze klanten. Dat doen wij ook in onze verbondenheid met de samenleving.

Zo voegen wij elk jaar een deel van onze winst, het zogenaamde coöperatief dividend, toe aan het Rabobank Regio Schiphol Coöperatiefonds. De middelen uit dit fonds zijn speciaal bedoeld om ideeën bij u in de buurt te steunen, ideeën die echt iets betekenen voor de samenleving, die helpen onze lokale omgeving beter of mooier te maken. 

 

Ieder jaar hebben wij nog een extra actie om conform ons coöperatieve gedachtengoed een deel van onze winst te gebruiken om initiatieven te ondersteunen waar onze lokale samenleving van profiteert: de Bloeiende Ledenbank Actie.

 

Rabobank Regio Schiphol steunt het lokale verenigings- en stichtingsleven op diverse manieren. Zo ook via de in 2012 geïntroduceerde Bloeiende Ledenbank Actie. Met de Bloeiende Ledenbank Actie bieden wij circa 300 lokale verenigingen en stichtingen de mogelijkheid een donatie te verdienen voor de clubkas. Dit jaar hebben we vanuit het Coöperatiefonds van onze bank een bedrag van maximaal €60.000 gereserveerd voor deze actie. In totaal hebben 114 verenigingen en stichtingen zich aangemeld voor de actie.

Elke stem is geld waard!
Leden van Rabobank Regio Schiphol kunnen hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld krijgt deze vereniging of stichting. Het is aan de vereniging of stichting zelf om zoveel mogelijk stemmen te werven.

Volg ons op: