Rabobank Clubkas Campagne

Jaarlijks organiseert Rabobank Randmeren de Rabobank Clubkas Campagne. De leden bepalen welke verenigingen en stichtingen in Bunschoten-Spakenburg, Ermelo, Harderwijk, Nijkerk en Putten geld krijgen. Rabobank Randmeren draagt de verenigingen en stichtingen uit de regio een warm hart toe en stelt € 70.000 beschikbaar.

Clubkas Campagne 2018

Ook dit jaar voerden verenigingen en stichtingen campagne op Facebook, Twitter en via e-mail om zoveel mogelijk stemmen te werven voor hun eigen club! Leden van Rabobank Randmeren konden in oktober stemmen op hun favoriete clubs. En dat gebeurde massaal. Bijna 8000 stemmen ontving de bank van haar leden. Eén stem bleek € 9,32 waard.

 

Uitreiking cheques op lokale kantoren

Directievoorzitter Paul Verhoef vertelt: ‘Ik ben trots op de lokale verenigingen en stichtingen, die veelal met vrijwilligers en weinig financiën hun doelen nastreven. Daarom ondersteunen wij hen via de Clubkas Campagne. Niet alleen met geld, maar ook met het delen van kennis. Op de startavond vertelde oud topvolleyballer Peter Blangé zijn verhaal als ambassadeur van Spieren voor Spieren. De vraag die gesteld werd is hoe jij een goede ambassadeur kan zijn voor jouw club. Daarnaast is het prachtig om te zien hoe creatief clubs zijn!’

 

Kennis inspiratie beleving

Rabobank gelooft dat je samen bouwt aan een mooiere samenleving. Verenigingen en stichtingen spelen daarin een belangrijke rol. Met de Clubkas Campagne ondersteunt Rabobank Randmeren clubs en geeft hen een zo een steuntje in de rug om hun dromen te verwezenlijken. Een unieke kans voor verenigingen en stichtingen om geld te verdienen voor hun club!

 

Lid worden om te kunnen stemmen

Alleen klanten van Rabobank Randmeren die lid zijn kunnen stemmen. Als klant ben je niet automatisch lid. Onder 'persoonlijke gegevens' in het internetbankieren kan je zien of je lid bent van Rabobank Randmeren. Ben je geen lid, dan kan je helaas niet stemmen. Ga naar https://www.rabobank.nl/lokale-bank/randmeren/lidmaatschap/ om lid te worden.