Welkom bij de Rabobank Randmeren Clubkas Campagne

Verenigingen en stichtingen spelen een belangrijke rol in de lokale samenleving. Rabobank wil graag haar aandeel leveren en de lokale samenleving versterken. Jaarlijks organiseert Rabobank Randmeren de Rabobank Clubkas Campagne. Daarmee ondersteunen wij het verenigingsleven in Bunschoten-Spakenburg, Ermelo, Harderwijk, Nijkerk en Putten.

Uw stem is geld waard!

Voor 2017 is € 70.000,- beschikbaar voor de lokale verenigingen en stichtingen die bankieren bij Rabobank Randmeren. Bijna 150 clubs doen dit jaar mee met de Clubkas Campagne. Als lid van Rabobank Randmeren mag u 3 stemmen verdelen over de 3 clubs van uw keuze. Stemmen kan van 5 tot en met 24 oktober 2017.

 

Op 5 oktober ontvangen al onze leden waarvan wij een juist e-mailadres hebben een uitnodiging voor de stemronde.


Wie kunnen er stemmen?

Alleen klanten van Rabobank kunnen lid zijn van Rabobank. Als klant bent u niet automatisch lid. Onder ‘persoonlijke gegevens’ in internetbankieren kunt u zien of u lid bent van de bank en of het juiste e-mailadres vermeld staat.

 

Lid Rabobank Randmeren

Bent u lid van Rabobank Randmeren, maar ontving u geen code? Stuur dan een e-mail naar info.randmeren@rabobank.nl met als onderwerp: 'Stemcode Clubkas Campagne'. Vermeld in de mail uw volledige naam, geboortedatum en adresgegevens.

 

Geen lid Rabobank Randmeren

Bent u wel klant, maar nog geen lid van Rabobank Randmeren en wilt u toch stemmen op uw club? Stuur een e-mail naar info.randmeren@rabobank.nl met als onderwerp: 'Maak mij lid en stuur mij een stemcode voor de Clubkas Campagne'. Vermeld in de mail uw volledige naam, geboortedatum en adresgegevens.

 

Geen klant

Bent u geen klant van Rabobank Randmeren, dan kunt u helaas niet stemmen.

 

Tussenstand

Hieronder vind u de tussenstand per 13 oktober 2017 van de deelnemende clubs. In deze tussenstand is de 50% regel verwerkt. Het betreft een tussenstand die nog kan wijzigen gedurende de online stemperiode tot 25 oktober 2017. 

 

Tussenstand Rabobank Clubkas Campagne

 

De uitslag

Op 30 en 31 oktober maken wij de uitslag bekend aan de deelnemende clubs. Begin november vindt u de uitslag ook op deze pagina.