Rabobank Clubkas Campagne

Jaarlijks organiseert Rabobank Randmeren de Rabobank Clubkas Campagne. De leden bepalen welke verenigingen en stichtingen in Bunschoten-Spakenburg, Ermelo, Harderwijk, Nijkerk en Putten zij een warm hart toedragen.

 

Uw stem is geld waard!

Voor 2017 was € 70.000,- beschikbaar voor de lokale verenigingen en stichtingen die bankieren bij Rabobank Randmeren. 151 clubs deden dit jaar mee met de Clubkas Campagne. Bijna 10.000 stemmen werden uitbebracht. een stem was in 2017 € 8,21 waard.

 

Onder de tab uitslag leest u welke bedragen de deelnemers in 2017 mee naar huis namen.

 

Rabobank Clubkas Campagne 2018
Clubs die mee willen doen aan de Clubkas Campagne in 2018, kunnen dit via een voorinschrijving kenbaar maken.

Wie kunnen er stemmen in de Rabobank Clubkas Campagne?

Alleen klanten van Rabobank kunnen lid zijn van Rabobank. Als klant bent u niet automatisch lid. Onder ‘persoonlijke gegevens’ in internetbankieren kunt u zien of u lid bent van de bank en of het juiste e-mailadres vermeld staat.

 

Lid Rabobank Randmeren

Bent u lid van Rabobank Randmeren, maar ontving u geen code? Stuur dan een e-mail naar info.randmeren@rabobank.nl met als onderwerp: 'Stemcode Clubkas Campagne'. Vermeld in de mail uw volledige naam, geboortedatum en adresgegevens.

 

Geen lid Rabobank Randmeren

Bent u wel klant, maar nog geen lid van Rabobank Randmeren en wilt u toch stemmen op uw club? Stuur een e-mail naar info.randmeren@rabobank.nl met als onderwerp: 'Maak mij lid en stuur mij een stemcode voor de Clubkas Campagne'. Vermeld in de mail uw volledige naam, geboortedatum en adresgegevens.

 

Geen klant

Bent u geen klant van Rabobank Randmeren, dan kunt u helaas niet stemmen.