Clubkas Campagne Rabobank Parkstad Limburg

In het hart van Parkstad bruist het van verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sociale en culturele leven verbeteren. Wij tonen onze betrokkenheid door het ondersteunen van lokale projecten in ons werkgebied Brunssum, Heerlen, Landgraaf en Kerkrade, onder andere via de Rabobank Clubkas Campagne.

Waarom de Rabobank Clubkas Campagne

De Rabobank Clubkas Campagne stelt uw vereniging of stichting in staat een donatie te verdienen. Dit jaar stellen we een bedrag van € 150.000,- beschikbaar. Elk klant en lid van onze bank, vanaf 18 jaar, mag zijn stem uitbrengen op die vereniging en stichting die zij een warm hart toedragen. Met deze stem leveren onze klanten en leden een bijdrage aan het realiseren van de doelen van uw vereniging of stichting. Een goede wervings- en promotiecampagne kan dus omgezet worden in klinkende munt. Zo bepalen de leden en klanten van Rabobank Parkstad Limburg dus waar een deel van onze winst naar toe gaat.

  

Aanmelden

Begin maart ontvangen de verenigingen en stichtingen een mail met daarin een link om zich aan te melden voor deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne. Tevens stellen wij via deze site digitale promotiemiddelen aan zoals logo’s, advertenties en een Social Media Toolkit. Deze kunnen de verenigingen en stichtingen gebruiken voor promotie en publiciteit.

  

Creativiteit wordt beloond!

Ga helemaal los en verdien nog wat extra munten voor uw clubkas. De vereniging of stichting die op de meest leuke, creatieve, bijzondere of opvallende manier campagne voert en stemmen binnen sleept, overhandigen wij een extra cheque ter waarde van €1.000,-. Laat het ons weten via Facebook met #ClubkasParkstad of mail naar communicatie.parkstadlimburg@rabobank.nl. Wij wensen u alvast heel veel succes en plezier met het organiseren van uw campagne!

   

Stemperiode

Van 8 t/m 23 mei 2018 mag elke klant en lid van onze bank (vanaf 18 jaar) zijn stem uitbrengen op die vereniging en stichting die zij een warm hart toedragen. De leden en klanten ontvangen de persoonlijke stemcode op 8 mei per mail, leden waarvan emailadres niet bekend is ontvangen de persoonlijke stemcode per post. 

  

Uitslag

Op woensdag 27 juni wordt de uitslag van de Rabobank Clubkas Campagne bekend gemaakt!
Vanaf 17.00 uur ontvangen wij op de feestelijke wijze de vertegenwoordigers van de vereniging of stichting die in top 20 zijn geëindigd. Deze feestelijke prijsuitreiking vindt plaats aan de Euterpelaan 1 in Heerlen. Dus zet deze datum vast in uw agenda! Op vrijdag 29 juni wordt de uitslag gepubliceerd op deze site en op www.rabobank.nl/parkstadlimburg.

 

 

Volg ons op: