Uitslagen Rabobank Clubkas Campagne 2017

De uitslagen zijn bekend!

Tot en met 18 april konden leden van Rabobank De Zuidelijke Baronie stemmen op hun favoriete club(s). De uitslag voor de clubs bij u in de buurt maken we bekend tijdens de ledenbijeenkomsten bij u in de buurt. Op deze pagina leest u de uitslagen per gebied en de totaaluitslag.

Op deze pagina leest u hoe de leden van Rabobank De Zuidelijke Baronie beslist hebben over de verdeling van een deel van het coöperatief dividend van de bank. En kunt u ook zien wat eventueel uw aandeel in het lokale verenigingsleven is!

 

Uitslag Rabobank Clubkas Campagne 2017 


   

 

 

Tijdens de ledenavond 'Anders Dichtbij' is de uitslag van de Rabobank Clubkas Campagne bekend gemaakt.

 

Klik op deze link om de uitslag voor het gebied Zundert te bekijken.

 

Klik op deze link om de uitslag voor het gebied Baarle-Nassau te bekijken.

 

Klik op deze link om de uitslag voor het gebied Rucphen te bekijken.

 
Extra prijzen

De winnaars van de extra prijzen van ieder € 200,- voor de meest originele / creatieve promotie van de Rabobank CLubkas Campagne zijn ook tijdens deze ledenavonden bekend gemaakt. Klik op de onderstaande links om deze filmpjes / promotieuitingen te bekijken:

 

BuitenSpel Theater Zundert

 

Rijsbergs Toneel

 

Scouting Alphen

 

Young Voices Ulicoten

 

URvoice Rucphen

 

SKW St. Willebrord

 

Deelnemers die helaas niet in de gelegenheid waren om de cheque persoonlijk op te halen, ontvangen deze in de loop van week 20 / week 21 per post. Het bedrag wordt uiterlijk begin juni op de door de deelnemer aangegeven rekening overgemaakt. Deelnemers voor wie de zgn. dempingsregeling van toepassing is ontvangen hierover via e-mail een afzonderlijk bericht.

 

 

 

Volg ons op: