Clubkas Campagne Rabobank Centraal Zuid-Limburg

Vitaal Centraal Zuid-Limburg

Rabobank Centraal Zuid-Limburg draagt het rijke verenigingsleven een warm hart toe. Jaarlijks stelt onze bank een deel van de winst, het coöperatief dividend, beschikbaar als extra ondersteuning aan het lokale verenigingsleven als investering in een Vitaal Centraal Zuid-Limburg. Ook in 2017 kan uw vereniging een donatie ontvangen via de Rabobank Clubkas Campagne. Deze campagne vindt online plaats in mei. Door middel van stemmen bepalen de leden van Rabobank Centraal Zuid-Limburg de hoogte van de donatie voor uw vereniging.

 

Waarom de Rabobank Clubkas Campagne

De Rabobank Clubkas Campagne stelt uw vereniging in staat een donatie te verdienen. Dit jaar stellen we een bedrag van €180.000,- beschikbaar. We vinden het belangrijk dat leden van de bank invloed hebben op de hoogte van de donaties. Hoe meer stemmen een vereniging haalt, hoe hoger de donatie.

 

Aanmelden

Inschrijven voor de Rabobank Clubkas Campagne 2017 was mogelijk t/m 30 april. Nu is het helaas niet meer mogelijk voor verenigingen om voor 2017 een donatieaanvraag in te dienen. Houd vanaf begin 2018 onze website in de gaten voor meer informatie over de donaties 2018. Voor verenigingen die deelnemen aan de Rabobank Clubkas Campagne 2017 bieden wij digitale promotiemiddelen aan zoals logo’s, advertenties en een Social Media Toolkit. Deze kunnen de verenigingen gebruiken voor promotie en publiciteit.

 

Stemperiode

De stemperiode vond plaats van 10 t/m 23 mei 2017. De uitslag wordt medio juni bekend gemaakt op deze site.

 

  

Volg ons op: